Урочистості до Дня медичного працівника КНП Богодухівська центральна районна лікарня

19.06.2020

Напередодні професійного свята – День медичного працівника, відбувся урочистий захід в якому взяли участь: заступник голови районної ради Роман Ярошенко, голова райдержадміністрації Анатолій Рисцов та Богодухівський міський голова Микола Голуб.

Неможливо повністю донести важливість та благородність даної професії, адже саме від медиків залежить збереження людського життя і, особливо в умовах пандемічної кризи, кожен з нас це різко відчуває.

Заступник голови районної ради Роман Ярошенко привітав медичний персонал зі святом побажавши їм міцного здоров’я, миру та злагоди родинам, успіхів та добробуту.

Кращих медичних працівників було нагороджено почесними грамотами та подяками Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації, грамотами Богодухівської міської ради, почесною грамотою Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації було нагороджено Гузіну Н.М. – завідувач терапевтичного відділення КНП Богодухівської центральної районної лікарні.