Урочисті заходи з нагоди Дня рятівника

15.09.2023

15 вересня в Богодухівському районному управлінні ДСНС України у Харківській області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята Дня рятівника в яких взяв участь голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина разом з начальником районної державної адміністрації Анатолієм Рисцовим та секретарем міської ради Рамазом Гамбарашвілі.

Працівники ДСНС не мають зброї, проте вони першими приїжджають на місця ракетних ударів. Прибирають уламки снарядів, гасять пожежі, розбирають завали зруйнованих будівель, рятують живих і шукають тіла загиблих. Це герої, які працюють в найважчих умовах та постійно ризикують власним життям. Присутні вшанували пам’ять загиблих колег, захисників та захисниць, земляків хвилиною мовчання.

Рятувальники були представлені до нагородження медалями за сумлінну службу і грамотами Головного управління ДСНС України в Харківській області, відзнаками Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.

У вітальному слові голова районної ради Юрій Яцина подякував рятівникам за неоціненну працю, відвагу, мужність і неймовірну турботу про людей. Побажав більше спокійних годин в житті кожного, міцного здоров'я, бадьорості духу, благополуччя та найшвидшої нашої спільної перемоги