Урочисті привітання до Дня міста

07.08.2020

З нагоди святкування Дня міста та 77 річниці з Дня визволення м. Богодухова від фашистських загарбників, в актовому залі Богодухівської міської ради відбулися урочистості за участі: заступника голови районної ради Романа Ярошенка, голови райдержадміністрації Анатолія Рисцова та міського голови Миколи Голуба.

Щирі слова вітання висловив Роман Ярошенко в цей святковий та знаменний день привітавши жителів м. Богодухова, і всього району в цілому, з цим родинним об’єднуючим святом. Тепер Богодухів по праву вважається центром нового укрупненого району з кожним днем міцніше укріплюючи свою історію. Тому нехай в кожної родини примножується здоров’я, добробут, злагода, достаток, щастя, а мирне небо над головою стане вірою в світле та розквітаюче майбутнє.

Під час урочистого заходу кращих громадян, які приймають участь у активному громадському житті міста Богодухова було нагороджено спільними Подяками голови Богодухівської райдержадміністрації та голови Богодухівської районної ради, Подяками Богодухівської міської ради та за рішенням XLIV сесії Богодухівської міської ради VII скликання було присвоєно звання Почесного громадянина міста Богодухова – Тризні В.Г. та Закопайло О.М.