Участь голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини у заходах з нагоди 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні у Валківській територіальній громаді

10.05.2021

09 травня валківчани разом із головою Богодухівської районної ради Юрієм Яциною, Валківським міським головою Валерієм Скрипніченком, головою місцевої ветеранської організації Валентиною Клочко поклали квіти до Меморіалу Слави та Вічного вогню, низько вклонившись пам’яті загиблих у пеклі тієї війни.

Серед учасників заходу – члени ветеранської організації ветеранів, воїни-інтернаціоналісти, представники організацій та установ, духовенства, мешканці громади. Багато валківчан прийшли з дітьми й онуками, а дехто тримав у руках фотографії рідних, які загинули на війні.

Голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина у своєму виступі назвав прізвища всіх учасників бойових дій у Валківській громаді та зазначив, що у районі залишилось тільки 25 справжніх ветеранів війни. Сьогодні, разом із керівниками міста, ветеранської організації разом відвідають ветеранів, підтримають їх і подякують їм за ратний мужній подвиг від імені районної ради і райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування та всіх присутніх на заходах.

Біля Вічного вогню яскравіли квіти, а на площі звучали тематичні пісні.