У селищі Горького незабаром відкриється дошкільний навчальний заклад

12.05.2017

11 травня головою районної ради С.Ф. Пановим, головою районної державної адміністрації В.А. Шаровим, першим заступником голови районної державної адміністрації В.В. Зиряновою та депутатом Харківської обласної ради О.В. Львовою здійснено робочу поїздку до Сазоно-Баланівської сільської ради з метою перевірки ходу робіт щодо реконструкції будівлі під дошкільний навчальний заклад у селищі Горького.

Садочок «Сонечко» розрахований на 2 різновікові групи. Наразі вже встановлено зручні дитячі меблі для відпочинку, розваг і навчання вихованців, оснащено харчоблок електроплитою, холодильниками, мийками, обладнано медичну кімнату та окреме приміщення для зберігання продуктів. Свіжу білизну садочок буде мати завжди завдяки новій пральній машині.

На малюків також чекають просторі музичний та спортивний зали, ігрові кімнати.

«Розвиток мережі ДНЗ в пріоритеті, адже відкриття нового дошкільного закладу дасть можливість забезпечити дітей додатковими місцями у дошкільній освіті. Головне завдання для дитини – рости й розвиватися, а дорослі мають подбати про те, щоб для цього були відповідні умови. Все має бути найвищої якості, бо ж діти – то є наш найголовніший скарб, тому місцева влада активно працює для забезпечення їх новим дитячим садком з максимально комфортними умовами для навчання, розвитку і виховання», - наголосив голова районної державної адміністрації.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.