У Краснокутську відкрито фізкультурно-оздоровчий комплекс

09.07.2021

09 липня в Краснокутській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Привітати жителів Краснокутської територіальної громади з відкриттям сучасного соціального об’єкту завітали: голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина, Народний депутат України Олексій Красов, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Харнам, заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрій Кузуб.

Юрій Яцина привітав із Святом Української родини та відкриттям унікального фізкультурно-оздоровчого комплексу в селищі Краснокутськ, передав вітання від колег місцевого самоврядування, депутатів районної, обласної, місцевих рад району, подякував проектувальникам, підрядникам, керівництву громади за активну і результативну роботу в цьому напрямі та побажав, щоб новозбудований комплекс став справді центром спортивного життя громади та майданчиком для масової фізкультурно-спортивної роботи серед дітей, молоді та дорослого населення!

Фізкультурно – оздоровчий комплекс покликаний забезпечити пріоритетне значення фізичної культури і спорту в процесі навчання та виховання молоді, популяризації змістовного дозвілля через заняття різними видами спорту.

На базі новозбудованого спорткомплексу зможуть займатися понад 400 осіб на добу – як дорослі, так і діти. У новому комплексі працюватимуть секції з футзалу, волейболу, баскетболу, боксу та тенісу, можна буде займатися гирьовим спортом тощо. Для дорослих працюватиме тренажерна зала. Діти займатимуться спортом на базі комплексу безоплатно.