У Богодухові відкрили оновлену бібліотеку

29.08.2018

У Богодухові відбулося чергове перетворення старих книгозбірень на сучасний бібліотечний простір. Сьогодні офіційно відкрили оновлену та осучаснену районну дитячу бібліотеку комунального закладу Богодухівської районної ради «Богодухівська централізована бібліотечна система» за участі голови районної ради Сергія Панова, голови районної державної адміністрації Володимира Шарова, депутата Харківської обласної ради Ольги Львової та представника Харківської обласної бібліотеки для дітей Валентини Лупицької.

Наші бібліотеки готові до якісних змін, тому адаптація їхнього простору під запити та потреби сучасних користувачів – на часі.

У районній дитячій бібліотеці протягом 2017-2018 років були проведені ремонтні роботи, спрямовані на створення нового типу соціокультурного простору, що дозволить змінити модель відносин "бібліотека - відвідувач" на користь споживача.

Під час реконструкції дитячої бібліотеки було оновлено інтер’єр, відремонтовано коридор та дві кімнати, встановлено нові сучасні меблі. Також для бібліотеки були придбані планшети та поповнений фонд галузевої літератури для читачів молодших класів.

Загалом на вказані роботи з районного бюджету протягом двох років виділено близько 370 тис.грн. На майбутнє заплановано продовження ремонту ще двох читальних залів.

Мета районної влади - вкладати кошти в створення таких бібліотек, оскільки це, передусім, інвестиція в інтелектуальне майбутнє дітей.

У рамках офіційного відкриття відбулася екскурсія бібліотекою, презентація книжкових новинок, театралізована вистава та ляльковий спектакль.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.