У Богодухові привітали працівників «Укрпошти»

09.10.2018

09 жовтня голова районної ради Сергій Панов відвідав міське відділення №3 Богодухівського Центру поштового зв’язку Харківської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку Укрпошта, де разом з керівником апарату районної державної адміністрації Іриною Розтягай та депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою привітав колектив підприємства з нагоди Всесвітнього дня пошти.

В вітальному слові Сергій Панов зазначив, що працівники поштового зв’язку виконують нелегку, але вкрай необхідну для людей роботу. Щодня, незважаючи на погоду, пошта приходить у кожен куточок Богодухівщини. Поштовики забезпечують зв’язок між селами, містами, країнами, цілим світом, вони об’єднують людей, розділених відстанями та часом.

«Щира вдячність вам за щоденну копітку працю, за чуйність і терпіння. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру та злагоди», - звернувся до поштовиків Сергій Федорович.

Кращих працівників центру поштового зв’язку нагороджено відзнаками Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.