У Богодухівському районі відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

01.06.2021

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

В урочистій святковій атмосфері з вітальним словом до присутніх звернулися: голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрій КУЗУБ та депутати Харківської обласної ради Ольга ЛЬВОВА, Алла РОЙТБЛАТ, Олександр СКОРИК.

В своєму вітальному слові Юрій ЯЦИНА побажав, дорогим маленьким друзям, їх батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Щоб дитинство було яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

«Можна впевнено сказати, що об'єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, вберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців», - зауважив Юрій Дмитрович.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей найобдарованіших, найкреативніших, найвеселіших та найактивніших дітей Богодухівського району було нагороджено грамотами районної ради та районної державної адміністрації, солодощами та грошовими преміями.

По закінченню свята всі присутні діти отримали морозиво від керівництва Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.

Більше фото