У Богодухівській районній лікарні запрацювало нове діагностичне обладнання

23.07.2018

Днями КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня поповнила арсенал діагностичного обладнання. За рахунок районного бюджету у терапевтичне відділення лікарні був придбаний сучасний діагностичний автоматизований комплекс «Кардіо  який складається з 12-канального електрокардіографа з навантаженням, з функцією велоергометрії, реовазографії – дослідження судин, електроенцефалографії та функцією зовнішнього дихання. Цей найсучасніший прилад дозволяє швидко обробляти зняті з людини біологічні сигнали з метою уточнення встановленого діагнозу.

Іще один подарунок з районного бюджету був зроблений лабораторії поліклінічного відділення районної лікарні. Це – напівавтоматичний двоканальний коагулометр, що визначає час згортання крові та протромбіновий індекс та біохімічний аналізатор, два бінокулярні мікроскопи та центрифуги.

Сьогодні, 23 липня, голова районної ради Сергій Панов, разом з головою райдержадміністрації Володимиром Шаровим особисто відвідали районну лікарню з метою огляду та перевірки діяльності нового обладнання. Супроводжувала керівників та надала вичерпну інформацію заступник головного лікаря КУОЗ Богодухівська ЦРЛ Яна Грищенко.

Як працює найсучасніше обладнання Сергій Панов перевірив на собі. Він особисто випробував прибор «Кардіо +» і залишився задоволений результатом. Адже, тепер рівень діагностичного обстеження хворих в районній лікарні значно виріс. В біохімічний лабораторії Сергій Панов здав кров на аналіз, який провели на новому обладнанні.

Як зазначив Сергій Панов, для району зараз медична галузь у пріоритеті. Запевнив, що фінансування з районного бюджету буде продовжено, лікарів чекає нове обладнання, найближчим часом це буде сучасний гематологічний аналізатор.

Керівники також перевірили хід проведення ремонтних робіт по заміні вікон КУОЗ Богодухівська ЦРЛ.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.