Святкуємо 25-ту річницю Незалежності України та Дня Державного Прапора

Святкуємо 25-ту річницю Незалежності України
22.08.2016

23 серпня 2016 року запрошуємо всіх жителів міста та району приєднатися до святкування 25-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора.
З нагоди цих державних свят в м. Богодухові відбудуться такі заходи:
8.00 год. - молебень у Свято-Покровському храмі за мир і єдність в Україні, за здоров’я і благополуччя територіальної громади Богодухівщини.
9.00 год. - автопробіг вулицями міста з використанням національної символіки (збір всіх бажаючих о 9.00 год. біля районного будинку культури).
9.30 год. - хода до пам’ятника Т.Г.Шевченка в вишиванках, з Державними прапорами, квітами-символами України. Покладання квітів, урочиста частина, вручення паспортів 16-річним громадянам району.
10.30 год. - закладка каменю з написом та висадження 25 калинових кущів на місці спорудження пам’ятного знаку Героям Небесної сотні (борцям за свободу і Незалежність України).
З 18.00 год. на площі Соборності та центральному парку міста розпочнуть роботу атракціони, торгівельні палатки, виставки-продажі виробів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, виставки квіткових композицій з українських квітів, проводитиметься турнір з настільного тенісу.
18.30 год. - парад вишиванок з пронесенням Державного Прапора України.
18.40 год. - урочисте відкриття свята, привітання керівництва району і міста, вручення Подяк - «25 добрих справ - 25-річчю Незалежності України».
Святковий концерт.
Молодіжна дискотека.
24 серпня 2016 року о 10.00 год. біля районного будинку культури стартуватиме велопробіг.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.