Святкування Дня захисників України

16.10.2018

«Будь яка успішна країна починається з можливості захистити себе!» - саме такими словами почав свою вітальну промову голова районної ради Сергій Панов в честь святкування Дня захисників України.

Урочисте святкування відбулося 12 жовтня в районному будинку культури, де було влаштовано прекрасний концерт. Зі словами вшанування та вітання наших захисників також виступили голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та депутат Харківської обласної ради Ольга Львова.

Звісно неможливо всього сказати за декілька хвилин, але головними побажаннями були ніколи не здаватися, завжди відстоювати права на цілісність, незалежність та вільне життя і, бачити обличчя матерів щасливим та радісним, без сліз та горя.

Керівники району нагородили грамотою та подарунком військовослужбовців, які пройшли навчальні збори оперативного резерву. Військовий комісар Андрій Завада висловив слова вдячності та розуміння керівництву області та району.

Святкова програма була насиченою та різноманітною. Виступали таланти з району та вихованці шкіл, Богодухівського професійного аграрного ліцею, музичної школи ім. Борисова, солісти районного будинку культури і танцювальні колективи.

Головним і самим цікавим сюрпризом був виступ чотирилапого друга Антея, собаки-рятівника! Разом зі своїм хазяїном кінологом-рятувальником пошуково-рятувального товариства волонтерів Громадського руху «Щит» Ігорем Гутником, Антей показав, що таке відданість, довіра та відповідальність.

Свято закінчилося урочистим покладанням квітів до Меморіалу Слави.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.