Святкування Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України

27.08.2018

23 серпня на центральній площі міста Богодухова відбулося святкування з нагоди Дня Державного Прапору та День народження України.

Представники влади: голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова привітали мешканців та гостей міста зі святом.

Зокрема, Сергій Панов у своєму привітанні зазначив, що у цей перехідний та складний для всіх час ми по-новому відкриваємо для себе щасливу можливість жити у вільній, суверенній державі, адже незалежність –найвище досягнення нації, набуте найкращими синами й доньками різних поколінь найбільшою ціною – життям, інтелектом, непосильною працею, молитвами і вічною боротьбою.

«Кожен з нас сам визначає, що він зробив і може зробити для України як громадянин, як патріот і як проста щира людина. Я лишень звертаюся до вас – будьмо єдині і не зупиняймося, бо на нас лежить висока відповідальність за те, як ми будемо далі жити, будувати наше майбутнє, куди підемо та як будемо розвиватися», - зі сцени промовив Сергій Федорович.

Грамотами та подяками районної ради та райдержадміністрації відзначили активних мешканців Богодухівського району керівники району.

Святковий настрій усім присутнім на святі дарували вокалісти та учасники художньої самодіяльності колективів районного будинку культури, центру дитячої та юнацької творчості та інші.

Окрім духовної насолоди, богодухівці мали нагоду пригоститися смачним кулішем та морозивом.

За підтримки голови районної ради Сергія Панова та голови районної державної адміністрації Володимира Шарова завершилося свято виступом групи «Місто» та дискотекою від DJ PENZEV та MC SVAROVSKI.

А вже наступного дня, 24 серпня, за ініціативи голови районної ради Сергія Панова та голови районної державної адміністрації Володимира Шарова відбувся  велопробіг за участі керіництва району та богодухівці різного віку, що стартував від площі Соборності і завершився на подвір’ї школи в селі Павлівка, де на гостей чекали, розважали цікавими спортивними іграми та конкурсами та усіх охочих частували кулішем від депутата Харківської обласної ради Ольги Львової.

Згодом, на майданчику з синтетичним покриттям Дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з міні-футболу на Кубок Незалежності між дитячими командами з Богодухівського, Золочівського та Краснокутського районів.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.