Святкування 375-ї річниці з Дня заснування та 78-ї річниці з Дня визволення міста Валки

17.09.2021

16 вересня 2021 року голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування 375-ї річниці з Дня заснування та 78-ї річниці з Дня визволення міста Валки.

В своїй промові Юрій Яцина звернувся до земляків зі словами подяки та шани всім тим, хто визволяв Валки від нацистських загарбників у роки Другої світової війни, відроджував його в повоєнний час та завдяки своїй наполегливій праці та насназі славить рідне місто у сьогоденні.

За вагомий особистий внесок у розвиток місцевої громади, активність і відповідальність у вирішенні питань місцевого значення та з нагоди 375-річчя заснування і 78-ї річниці з Дня визволення м. Валки Юрій Яцина вручив Почесні грамоти голови Богодухівської районної ради:

- Харченку Леоніду Олексійовичу, члену Президії Ради ветеранів, керівнику гуртка ветеранів шахістів;

- Марченко Наталії Сергіївнї, начальнику відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Харківській області;

- Наріжній Аллі Миколаївні, директору Валківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості;

- Обихвісту Володимиру Валентиновичу, начальнику 1-го відділу Богодухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.