Святковий концерт до Дня працівника освіти

03.10.2019

День працівників освіти – свято тих, хто в нашому суспільстві завоював заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Тому дуже важливою є подяка і шана вчителям, визнання їхньої професії вагомою та незамінною.

3 жовтня у районному будинку культури відбувся святковий концерт до Дня працівника освіти в якому взяли участь: зразковий хореографічний ансамбль «НАДІЯ», танцювальний колектив «ТАНДЕМ», танцювальний колектив «Радість», учні 3-го та 10 класу КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» та освітяни Богодухівщини. Вчителі споглядали неперевершений концерт в який кожен учасник вклав свою душу, майстерність та енергію.

З вітальним словом до освітян звернулися: голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, Богодухівський міський голова Микола Голуб, помічник депутата Харківської обласної ради Миколи Пушкаря – Наталія Олексенко та директор Державного підприємства «Гутянське лісове господарство» Віктор Сиса.

Сергій Панов привітав вчителів побажавши їм натхнення на всі роки професійної діяльності, успіхів, креативності та нових життєвих досягнень, та подякував за таку віддану і кропітку щоденну працю, адже навчання дітей – це щоденні кроки до розвитку та зміцнення нашої держави.

Під час урочистостей нагородили Почесною грамотою обласної державної адміністрації: Покришкіну Тамару Вікторівну – заступника директора з навчально-виховної роботи Богодухівської гімназії №1 Богодухівської районної ради та Смаковську Валентину Василівну – вчителя початкових класів закладу загальної середньої освіти КЗ «Богодухівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» Богодухівської районної ради – за вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти, сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності.

Святковий концерт закінчився мистецьким дарунком – концертною програмою за участю спеціально запрошеного гостя – почесного діяча естрадного мистецтва Андрія Піхи, за сприянням голови районної ради Сергія Панова, першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Зирянової, та фінансової підтримки Віктора Сиси – директора ДП «Гутянське лісове господарство».