Святковий концерт до Дня працівника освіти

05.10.2018

День учителя – одне з найсвітліших свят у нашій країні, це свято, яке залишається з нами назавжди. Праця учителя складна, кропітка і відповідальна. Вона вимагає великих знань, духовних сил, мужності і терпіння. Вчителям вірять, у них вчяться, до їх думки дослухаються.

05 жовтня у районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Саме тут зібралися працівників освіти з усього району.

З професійним святом освітян вітали: голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, помічник депутата Харківської обласної ради Миколи Пушкаря Наталія Олексенко, Богодухівський міський голова Микола Голуб, головний лісничий ДП «Гутянське лісове господарство» Сергій Коршун, начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Повойко.

З найкращими побажаннями і привітаннями виступили учасники святкового концерту – учні, вчителі та директори навчальних закладів.

Чудовим подарунком шановному зібранню став виступ кавер групи Дебош, що відбувся за сприяння Сергія Панова та Володимира Шарова, та фінансовій підтримці директора ДП «Гутянське лісове господарство» Віктора Сиси.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.