Сучасний проєктний менеджмент – важлива складова розвитку територіальних громад Богодухівського району

11.11.2021

Сьогодні, 11 листопада, Харківською обласною радою  спільно з Богодухівською районною радою проведено навчальний семінар-практикум для територіальних громад району на базі Краснокутської селищної ради.

У семінарі взяли участь: Юрій ЯЦИНА – голова Богодухівської районної ради, Олена МОРОЗ   заступник начальника управління, начальник відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проектного менеджменту Харківської обласної ради, Ірина КАРАБУТ – Краснокутський селищний голова та заступники голів разом з фахівцями, які відповідають за проєктну діяльність в територіальних громадах району.

Головною тематикою семінару було надання методичної допомоги територіальним громадам щодо підготовки заявок на участь у конкурсах, започаткованих обласною радою, відповідно до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2017-2021 роки».

Під час семінару були розглянуті питання щодо реалізації проєктів-переможців цьогорічних обласних конкурсів та складання підсумкових звітів за результатами їх реалізації. Також дізналися про конкурси, започатковані обласною радою, та отримали практичні рекомендації щодо підготовки заявок на участь у них, від модератора та головного доповідача – Олени МОРОЗ.

День видався цікавий і насичений. Учасники семінару плідно попрацювали, навчилися практично готувати проєктні заявки та складати підсумкові звіти  на конкурси Харківської обласної ради.

Богодухівська районна рада висловлює слова  вдячності  Харківській обласній раді та Краснокутській селищній голові Ірині КАРАБУТ та її трудовому колективу за високий рівень організації та підготовки заходу, та всім учасникам за активну участь і можливості навчатися і співпрацювати над спільними проєктами розвитку.