Соціальні робітники отримали нові велосипеди

26.10.2018

Однією з найважливіших цілей для людини – це допомога та турбота за іншою людиною. Тому професія соціального працівника одна з найблагородніших видів. Незважаючи на погодні умови, працівники щодня долають безліч кілометрів для того щоб допомагати іншим людям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, людям похилого віку та особам з інвалідністю.

Підтримуючи психологічно, надаючи професійну допомогу в межах своєї діяльності, проявляючи чуйність та уважність до громадян, вони щодня беруть участь та вносять вагомий вклад в чуже життя.

Для того щоб полегшити їхню роботу та прискорити спосіб пересування, напередодні професійного свята «День соціального працівника», голова районної ради Сергій Панов та голова районної державної адміністрації Володимир Шаров презентували в подарунок велосипеди. Кошти на придбання даного транспорту було виділено з районного бюджету, питання розглядалося на сесії та було підтримано депутатським корпусом.

Нехай дорога завжди буде легкою, а справа в задоволення. Велика радість укладена в тому, щоб присвятити себе служінню іншим людям!