Щоб була країна сильна та єдина, щоби жив щасливо вільний наш народ

17.10.2016

13 жовтня біля Меморіалу Слави відбулися урочистості до Дня захисника України. У цей день, який об’єднав різні покоління, кожне з яких має своїх українських героїв-захисників, згадали і дякували усім воїнам Батьківщини.

У заході взяли участь голова районної ради С.Ф.Панов, голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, Богодухівський міський голова М.В.Голуб, а також військовослужбовці, представники трудових колективів, громадські організації, політичні партії, учнівська молодь,  жителі міста та району.

Після церемонії покладання квітів, урочистості продовжилися у районному будинку культури, де на святковій сцені керівники району та міста привітали  із святом усіх тих, хто своєю доблестю, силою та відвагою доводить, що ми дійсно є нащадками славного козацького роду, побажали міцного здоров’я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед, в також щастя, удачі, миру та злагоди у родинах. Вручили Подяки.

На запрошених чекав святковий концерт, який підготували для них найкращі місцеві аматори.

У цей день волонтери Павло Могилевський та Євген Тищенко вручили учням гімназії №1 та аграрного ліцею прапори, які вони привезли для них від бійців, що захищають наш спокій у зоні АТО.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.