Шарівська ЗОШ I-III ступенів отримала 5 нових комп’ютерів

27.12.2016

23 грудня під час робочої поїздки до Шарівської громади перший заступник голови Харківської обласної ради В.М. Коваленко, голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова районної ради С.Ф. Панов, депутат Харківської обласної ради О.В. Львова, депутат районної ради В.В. Львов та генеральний директор ТОВ «М’ясний м’ясокомбінат» О.О. Скорик напередодні новорічних свят, передали Шарівській ЗОШ I-III ступенів справжній подарунок – 5 нових комп’ютерів. Кошти на придбання комп’ютерної техніки виділені з районного бюджету та були використані з дотримання повної процедури електронних публічних закупівель згідно із Законом України «Про публічні закупівлі».

«Підтримка молодого покоління – це наш обов'язок! Найцінніша вдячність від громади - це їх щасливі й усміхнені обличчя, їх довіра та ініціативність. Впевнений, що це тільки початок, наша команда і надалі буде підтримувати та сприяти добробуту та процвітанню Харківщини!», - повідомив В.М. Коваленко.

Водночас, саме у даному навчальному закладі завершуються роботи по заміні віконних та дверних блоків на металопластикові, що дасть змогу у майбутньому створити комфорт та здоровий мікроклімат в навчальних кабінетах, зберегти тепло та економію бюджетних коштів на енергоносіях. Як зазначив голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, що завдяки проведеній роботі голови адміністрації Президента України І.Л. Райніна та голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної, кошти на капітальний ремонт були виділені з державного бюджету.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.