ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ!

31.12.2022

Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим роком!

Рік, що минає, виявився для нашої держави надважким, та кожен день українців наповнювала віра у щасливе й успішне майбутнє своєї країни, власної родини, у правильність цінностей та прагнень, які нас об’єднують.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Дуже хочеться, щоб майбутнiй рiк був багатий на добро, затишок, тепло i щасливi посмiшки. Та найбiльше нам усiм хотiлося б, щоб мирне життя повернулося в рiдну Україну.
Особливо теплі новорічні вітання адресую нашим військовим, які на передовій стримують агресора. Ми разом, спільними зусиллями   виборюємо перемогу, кожен на своєму місці,  і щирими молитвами просимо у Бога захисту, щоб всі захисники найскоріше повернулися додому живими і неушкодженими.

Тож нехай Новий 2023 рік видасться переможним для нас у всіх сенсах: для нашої України – над ворогом, для всіх людей – над тими стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Нехай свято Нового року стане початком нових здобутків і успіхів в ім’я добробуту та процвітання рідного краю, рідної України!

Щиро бажаю Вам миру, любовi та вiри, мiцного здоров’я, достатку, родинного тепла, добрих i вiрних друзiв на життєвiй дорозi, злагоди у родинах, Божого благословення на новi звершення і Перемоги!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА