Шановні земляки!

07.08.2020

Прийміть щирі вітання з нагоди святкування Дня міста!

Це особливий день, бо іменини рідного міста – це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

Це свято об’єднує всіх кому небайдужі рідні вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, героїчне минуле і трудове сьогодення. З вдячністю згадуємо всіх, хто творив славетну історію Богодухова, збагачував його традиції.

Дякую кожному з Вас, шановні Богодухівці, за добрі справи, наміри і починання, спрямовані на розвиток та благоустрій районного центру, покращення добробуту його жителів. Саме 2020 рік виявився доленосним для Богодухова, адже завдяки спільним зусиллям ми вибороли своє право бути центром укрупненого району. Цю перемогу можна вважати стартом для написання нової історії міста.

Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення.

Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання, а наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

Заступник голови районної ради                                                                    Роман Ярошенко