Шановні земляки!

06.01.2017

Прийміть найщиріші вітання зі світлим святом Різдва Христового!

Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік! Подібно до світлого свята Різдва, нова Україна несе світу мир і світлу надію. Нехай же цей мир і ця надія назавжди поселяться під дахом Ваших домівок.

Нехай це величне свято принесе Вам та Вашим родинам радість зустрічі з дорогими людьми, зцілить стомлену клопотами душу й поверне сили, розтрачені на вітрах життя.

У час, коли зійде на небі Вифлеємська зоря – помолімося за тих, хто не з нами. За безстрашних Героїв, які віддали життя в боротьбі за Україну. І за тих наших мужніх синів та доньок, які запалюватимуть різдвяну свічу на передовій, в окопах…

Бажаю всім Вам віри, що не дає зламатися, і надії, що допомагає долати перешкоди. Бажаю міцного здоров’я та достатку, родинного тепла й дитячого сміху в оселі. А найголовніше – Миру на нашій, Богом даній землі. Запалюймо різдвяні свічки – на добро й на щасливе майбутнє, яке обов’язково настане.

Христос народжується, славимо його!

Голова Богодухівської районної ради                                               С.Ф.Панов

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.