Шановні військовослужбовці, захисники України!

06.12.2022

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України! Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.

Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, кожен громадянин може долучитися до захисту України, в різних своїх можливостях, методах, допомозі.

Висловлюю шану матерям і батькам, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму  і в цей час боронять нашу землю. Доземний уклін вам і людська шана.

Переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантом стабільності та суверенітету України. Щиро вдячний військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Зичу вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі.

Бажаю Вам, захисники України, щоб викарбуване в серцях гасло «За Україну, за її волю!» надихало вас на славетні бойові подвиги та нові звершення в благородній справі – служити українському народу.

СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА