Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

27.05.2021

Сердечно вітаю Вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року.

Воно завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Цьогоріч свято останнього дзвоника, на жаль, не збере шкільні родини разом в урочистій атмосфері. Та й цей навчальний рік не був схожим на інші. Усім бракувало спілкування, шкільних зустрічей, веселих перерв. Втім, чергову сходинку в освоєнні знань подолано.

Дорогі випускники! Попереду у вас – старт у самостійне життя, великі перспективи практичної реалізації набутих знань, досягнення вершин дорослого життєвого шляху. Отож, шановні юнаки та дівчата, бажаю Вам непохитної віри у себе, лише власним розумом та власними руками творити своє майбутнє, будувати цивілізовану українську державу.

Завершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не тільки отриманими оцінками, а й початком улюблених канікул. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним та цікавим, сповненим яскравих вражень.

Шановні вчителі! Дякую Вам за вашу працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які Ви даєте своїм вихованцям у таких непростих викликах сьогодення. Бажаю Вам міцного здоров’я, життєвих сил і подальших успіхів на освітянській ниві.

Хочу привітати також батьків і побажати всім здоров’я, сімейного благополуччя та щасливого майбутнього Вашим дітям.

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА