Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту Богодухівського району!

11.09.2021

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту, які наслідують славні традиції українського народу. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Відрадно, що ряди прихильників фізичної культури і спорту в нашому районі невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості, доброю ознакою утвердження в суспільстві ідеалів краси і духовного здоров’я.

Зичу всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси, високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого Богодухівського краю.

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА