Шановні служителі закону!

08.10.2021

Сердечно вітаю Вас із професійним святом -  Днем юриста!

Бути юристом почесно і відповідально. На людей цієї професії покладено місію знати право та захищати право. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правознавців за порадою та юридичною допомогою звертаються тисячі громадян.

Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, впевнений, що Ви і надалі вірно служитимете інтересам нашого району та її громадянам, з честю будете примножувати славні традиції своєї професії, будете докладати зусиль для утвердження на теренах нашого району верховенства права та справедливості.

Саме від Вашої праці, професіоналізму, від Вашого інтелектуального внеску залежить успіх у розв'язанні надзвичайно важливого завдання — утвердження України як суверенної, демократичної, правової держави.

Бажаю Вам правильних професійних рішень, цікавих опонентів та успішних справ! Хай логіка, проникливість, ораторський дар і вдача завжди будуть з Вами!

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА