Шановні представники молодого покоління району! Прийміть найтепліші вітання з Днем Молоді!

12.08.2022

Сьогодні, 12 серпня, в Україні відзначають Міжнародний день молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.

Зараз українська молодь змушена зі зброєю в руках відстоювати теперішнє і майбутнє України. Багато молодих людей захищають Україну на передовій, багато хто служать в силах територіальної оборони або стали волонтерами. Вдячний кожному хто в цей нелегкий час залишився в районі і максимально допомагає йому жити і працювати, роблячи свій внесок у наближення Перемоги.

Саме молодь завтра візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління. Ми покладаємо надію на нашу молодь і маємо зробити все можливе сьогодні, аби створити всі умови для її всебічного розвитку та набуття нових знань.

Бажаю всім представникам молодого покоління світлого майбутнього, миру, благополуччя і процвітання! Тож будьте здорові і щасливі! Прагніть до нових перемог і звершень! Нехай цілеспрямованість і сила духу, оптимізм і життєлюбство допоможуть вам досягти високих результатів у навчанні та вірно вибрати свій життєвий шлях!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Голова Богодухівської районної ради                                                                  Юрій ЯЦИНА