Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

07.12.2020

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування – святом, яке поряд з іншими професійними святами хочеться назвати всенародним, бо причетні до нього всі, хто наділений правом обирати і бути обраним, носити звання посадової особи місцевого самоврядування.

День місцевого самоврядування як професійне свято засвідчує ту високу роль, яку виконують органи публічної влади в житті окремої громади, району, області, всієї держави. Це свято – знак шани і поваги до людей, котрі представляють і відстоюють інтереси своїх виборців у радах різних рівнів. Знак поваги до посадових осіб місцевого самоврядування, які забезпечують своєю працею здійснення радами своїх повноважень.

Сьогодні органи місцевого самоврядування реально втілюють в життя принципи і повноваження влади на місцях, бачать її сильні і слабкі сторони, розуміють свою відповідальність і основне призначення.

Великий внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування громад району зробили ветерани, які значну частину свого життя присвятили роботі в радах. Їх творче ставлення до виконання своїх обов'язків, наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм стали взірцем для багатьох послідовників.

Впевнений, що основний тягар повсякденних турбот лягає на плечі сільських та селищного голів, які повинні нести повну і безпосередню відповідальність за стан справ перед громадами і завдяки своїй компетентності, мудрості, відповідальності вони успішно працюють над вирішенням актуальних питань життєдіяльності підвідомчих територій. Пліч-о-пліч з головами територіальних громад працюють секретарі рад, надійні помічники та однодумці.

Щирої вдячності і поваги за невтомну працю заслуговують усі посадові особи місцевого самоврядування та депутати. Це люди, які мають вагомий авторитет у трудових колективах, серед виборців, постійно турбуються про подальший добробут. Вони сумлінно виконують свої депутатські і службові обов'язки, по-справжньому піклуючись про відродження села, передусім збереження і розвиток соціальної інфраструктури.

Із вдячністю хочеться відмітити працю всіх депутатів, які є активними не лише в громадському житті, а й на засіданнях сесій, постійних комісій, які розсудливо і мудро приймають рішення, дають рекомендації, виходячи з власного професійного досвіду.

Я переконаний, що діяльність органів місцевого самоврядування Богодухівщини і в подальшому буде спрямована на ефективне розв'язання нагальних проблем району, підвищення життєвого рівня населення.

Бажаю усім, хто працює на благо людей, міцного здоров'я, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні!

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Заступник голови районної ради                                                                    Роман Ярошенко