Шановні педагоги, дорогі учні, студенти та батьки!

01.09.2020

Прийміть найщиріші вітання з початком нового навчального року та всенародним – Днем знань!

01 вересня – свято завжди особливо урочисте і хвилююче, адже саме воно означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Незабутнім та хвилюючим перший дзвоник буде для діток, які, тримаючись за батьківські руки, вперше переступлять поріг школи. Не менш важливим він стане для випускників, яким доведеться обирати професійні шляхи.

Шановні педагоги, прийміть слова вдячності за бездоганне виконання наважливої місії. Адже саме Ви, наші дорогі вчителі та викладачі, виховуєте та сприяєте вихованню юного покоління, від якого залежить майбутнє України.

Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів і учнів. Збувається мрія Ваших родин – діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Тож нехай цей навчальний рік буде цікавим та відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе та світу. З нагоди свята бажаю Вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, невичерпної енергії та успіхів у навчанні.

Заступник голови районної ради                                                                    Роман Ярошенко