Шановні фермери, хлібороби!

19.06.2022

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера!
У цей надзвичайно тяжкий для України час на плечах українських аграріїв лежить важлива місія – забезпечення продовольчої безпеки країни.

Війна внесла корективи в життя кожного з нас, її наслідки є жахливими. Ворог цілеспрямовано та нещадно знищує все. Внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну суттєво постраждали промислові та аграрні підприємства, частину техніки викрадено або спалено, деякі поля заміновано, а ферми, елеватори і підприємства зазнали руйнувань.

На жаль, руйнація нашої інфраструктури продовжується. Але аграрії попри все продовжують працювати і сподіваються відновити все зруйноване. Ми не втрачаємо оптимізму і віри у перемогу України, яка однозначно буде за нами.

Бажаю вашим господарствам ефективного розвитку, відновлення та покращення матеріально-технічної бази, сприятливих погодних умов, кваліфікованих кадрів та надійних державних гарантій захисту ваших прав у скрутних реаліях сьогодення.

Хай буде мир на нашій рідній Україні! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі!

Голова Богодухівської районної ради                                                                  Юрій ЯЦИНА