Шановні державні службовці району!

23.06.2020

З глибокою повагою до Вашої відповідальної праці щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби.

На Вас покладена висока місія реалізації сучасної державної політики, спрямованої на забезпечення соціально-економічних, адміністративних, правових та духовних перетворень у суспільстві. Щодня через установи, через серця людей, які обіймають посаду державного службовця, проходять проблеми громадян, підприємств, соціальних установ та організацій.

Вболіваючи за стан справ, державні службовці формують і забезпечують виконання соціально-економічних програм, завдань і функцій програми, рішень районної ради, дбають про добробут людей та їх соціальний захист. Ваша робота пов’язана з вирішенням найскладніших, найгостріших проблем краю.

На плечах державних службовців – нелегка праця і величезна відповідальність. Адже саме Вас громадяни сприймають, як представників держави, по діях кожного роблять висновки про владу в районі і державу в цілому.

Вітаючи зі святом зичу всім Вам міцного здоров’я, благополуччя в родинах, впевненості в завтрашньому дні. Будьте завжди на рівні вимог часу.

Натхнення Вам, оптимізму, втілення всіх задумів і зусиль для економічного зростання району, держави та повної довіри до Вас від громадян.

Заступник голови районної ради                                                                    Роман Ярошенко