ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ, ПРАЦІВНИКИ, ВЕТЕРАНИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

07.12.2022

Роль місцевого самоврядування у процесі становлення громадського суспільства і розвитку демократії важко переоцінити – це основа, базис, на якому ґрунтується держава.

Сьогодні, у реаліях військового часу, на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів та внутрішньо переміщених осіб, за створення комфортних умов для проживання мешканцям та переселенцям, доставку гуманітарної допомоги та інше.

Тому, в цей день, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо наш Богодухівський район кращим.

Висловлюю щиру вдячність усім вам за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, мужність і героїзм, виявлені під час виконання своїх обов’язків в умовах воєнного стану.

Бажаю міцного здоров’я, щастя й добробуту, миру і злагоди, нових трудових звершень, успіхів, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови рідної Богодухівщини.

Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші громади щасливими й багатими, додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу.

Голова районної ради
Юрій ЯЦИНА