Шановні депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Богодухівського району!

07.12.2018

Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі. Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську європейську державу.

Ви обрані людьми, які довірили Вам представляти і захищати законні інтереси, гарантувати право на життя в демократичній, правовій державі. Тому Ви зобов’язані повсякчас дбати про забезпечення соціально-економічних та культурних потреб територіальної громади, про добробут кожного мешканця нашого району.

І сьогодні, в непростий для всього українського народу час, саме органи місцевого самоврядування повинні виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

З нагоди Дня місцевого самоврядування висловлюю вдячність усім, хто невтомно працює задля зміцнення демократичних засад розвитку суспільства.

Особливі слова подяки адресую ветеранам самоврядної ниви, які своєю невтомною працею утверджували місцеве самоврядування у Богодухівському районі.

Бажаю усім, хто працює на благо нашої територіальної громади, відстоює її запити та інтереси – міцного здоров’я, великого щастя, нових успішних здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

З повагою.
Голова районної ради                                                                                Сергій Панов