Шановні Богодухівці!

28.06.2020

Щиро вітаю всіх молодих душею з прекрасним літнім святом – Днем молоді.

Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Дуже приємно, що наша молодь бере активну участь у громадському та політичному житті району. Молодість – це не тільки прекрасний етап в житті кожної людини, це особливий стан душі. Це час сподівань, нестримної енергії, сміливих задумів. Але сучасні реалії ставлять перед молоддю також і зрілі завдання.

Молодь України зробила рішучий вибір на користь демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

Бажаю Вам, долаючи життєві труднощі, наполегливо шукати нові дороги у своєму житті. Бажаю мирного сьогодення і процвітаючого майбутнього, прекрасного настрою, радості від зустрічей з друзями, кохання, щастя, великих успіхів в усіх починаннях.

Заступник голови районної ради                                                                    Роман Ярошенко