Сергій Панов привітав з початком навчального року студентів Богодухівського медичного коледжу

31.08.2018

31 серпня голова районної ради Сергій Панов відвідав комунальний заклад охорони здоров’я «Богодухівський медичний коледж», де привітав студентів з наступаючим Днем знань та початком нового навчального року.

Сергій Панов у свої промові зауважив, що цей медичний коледж є гордістю та прикрасою Богодухівського району тому, що він випускає надзвичайно професійних фахівців.

Звертаючись до першокурсників він зазначив, що професію лікаря, яку обрали студенти медколеджу, у наш час важко переоцінити та висловив вдячність, що вони вибрали саме її. Бо нажаль на сьогоднішній день зарплати медиків недуже великі і цю благородну професію обирають люди з добрим серцем.

У своєму зверненні до студентів Сергій Панов додав, що зараз триває медична реформа і він сподівається, що вже найближчим часом вони прийдуть працювати в нову систему охорони здоров’я, яка буде відповідати кращим європейським стандартам.

Викладачам медичного коледжу Сергій Федорович побажав міцного здоров’я, мудрості й оптимізму, творчої наснаги в роботі, щастя благополуччя, а студентам – наполегливості, працьовитості, впевненості у своїх силах, а головне, щоб вони прагнули до знань та підкорювали нові освітні вершини

Долучилися до урочистостей та  привітали учасників заходу голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та депутат Харківської обласної ради Ольга Львова.

Також голова Сергій Панов та Володимир Шаров нагородили Почесними грамотами та Подяками Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації з нагоди Дня знань працівників та студентів КЗОЗ «Богодухівський медичний коледж».

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.