Рятувальників Богодухівського району привітали з професійним святом

17.09.2021

Сьогодні, 17 вересня, на території Богодухівського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області в м.Богодухів зібрався особовий склад на чолі з начальником районного управління, полковником служби цивільного захисту ГЛУЩЕНКОМ Романом Анатолійовичем, які зустрічали гостей, що завітали до них з приводу професійного свята – Дня рятівника.

Вітали рятувальників з професійним святом голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, завідувач сектору оборонної роботи та цивільного захисту Богодухівської райдержадміністрації Олександр ЛЕЩЕНКО.

В словах вітання Юрій Дмитрович наголосив: «Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю. Ви рятуєте чужі життя та здоров'я, при цьому забуваєте про себе. Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, успіхів у подальшому вдосконаленні своєї майстерності. В час, коли ви бережете людські життя, нехай вас оберігає Господь Бог».

За багаторічну працю, вагомий внесок в справу забезпечення цивільного захисту, захисту населення від пожеж та інших надзвичайних подій на території Богодухівського району,  високий рівень професійної майстерності, з нагоди професійного свята кращих рятівників нагороджено Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.