Розпочався капітальний ремонт із заміни віконних та дверних блоків у Полковомикитівській ЗОШ I-III ступенів

20.12.2016

Хід робіт проінспектували голова районної державної адміністрації В.А. Шаров та голова районної ради С.Ф. Панов.

Як повідомив голова районної державної адміністрації В.А. Шаров, таке рішення щодо проведення капітального ремонту із заміни віконних та дверних блоків на металопластикові було прийнято одразу, після робочої поїздки до навчального закладу. На даний час у Полковомикитівській ЗОШ I-III ступенів деяка частина вікон замінена, проте більша частина (у навчальних кабінетах, спортзалі, коридорах) залишалася старою, також заміні підлягають і вхідні двері.

Кошти на ремонт планувалося виділити тільки з районного бюджету, проте завдяки проведеній роботі, фінансування об’єкту буде здійснено частково з державного та районного бюджетів. Проектно-кошторисна документація повністю була розроблена та виготовлена за рахунок коштів районного бюджету.

Наразі роботи вже розпочато. Повну заміну вікон та дверей на металопластикові планується завершити на наступному тижні.

«Проведення капітального ремонту в навчальному закладі створить належні умови для навчання та виховання підростаючого покоління, а Полковомикитівській ЗОШ I-III ступенів є чим пишатися, як своїми учнями так і педагогічними кадрами. Разом з тим, саме у цьому році від директора закладу була почута ще одна болісна проблема щодо потреба у заміні опалювального котла, так як старий постійно потребував ремонту, майже два рази на рік, тому прийнято рішення і виділено кошти з районного бюджету на заміну котла, доставка якого очікується до кінця тижня. Саме проведення такого обсягу робіт сприятиме впровадженню заходів з енергоефективності у цьому навчальному закладі», - зазначив В.А. Шаров.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.