Розпочато заходи з нагоди відзначення 78 роковин звільнення міста Богодухова

07.08.2021

Сьогодні Богодухів святкує свій День народження – 450-ту річницю з дня першої писемної згадки про місто.

Особливою датою для всіх нас є 7 серпня, бо саме в цей день, 78 років тому, Богодухів було звільнено від нацистських загарбників. Тому ранок у місті розпочався з вшанування пам’яті загиблих героїв, що віддали своє життя за визволення рідного краю.

Голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина взяв участь у траурній церемонії біля братської могили воїнів на міському кладовищі, де представники громади віддали шану та висловили глибоку вдячність воїнам – визволителям, які склали своє життя захищаючі Богодухівську землю.

Ми доземно вклоняємось усім ветеранам, учасникам Другої світової війни за те, що ви не дали розтоптати і поставити на коліна Україну. Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.

Щиро дякуємо всім ветеранам, сучасним героям за самовідданість і любов до України. Бажаємо здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою!

Більше фото