Розпочато конкурс на посаду директора КРИСИНСЬКОГО НВК

31.01.2019

31 січня відбулося засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсного відбору на посаду директора КРИСИНСЬКОГО НВК «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ.

Комісія обговорила основні етапи проведення конкурсу, встановила графік подання документів для участі у конкурсі, їх перевірку згідно чинного законодавства, допущення або не допущення кандидатів до участі у конкурсі, його проведення та оприлюднення результатів. Обговорили та затвердили текст оголошення.

Оголошення розміщено на веб-сайті Богодухівської районної ради та веб-сайті відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації.

На веб-сайті Богодухівської районної ради розміщені питання за якими конкурсанти повинні підготуватися до іспиту та розміщено протокол проведення конкурсної комісії.

☛ Протокол №1 засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора КРИСИНСЬКОГО НВК «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ