Робочий візит до Золочівської громади

02.12.2022

2 грудня з робочим візитом до Золочівської громади завітав заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Євген ІВАНОВ разом з головою Богодухівської районної ради Юрієм ЯЦИНОЮ, заступником голови Русланом СВІТЛИЧНИМ, начальником Богодухівської районної військової адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ та начальником Золочівської селищної військової адміністрації Віктором КОВАЛЕНКОМ.

В пожежній частині смт.Золочів оглянули «Пункт незламності», який був створений на випадок масового відключення електроенергії. Пункт забезпечений всіма необхідними засобами. Є генератор, інтернет і мобільний зв’язок, освітлення, опалення, запас води, місця для відпочинку, аптечки.

В ході візиту ознайомилися з відновлювальними роботами постраждалого від обстрілу багатоквартирного будинку. На власні очі побачили масштаби руйнувань. Поспілкувалися з жителями та керівництвом.

Також оглянули Золочівську ЦРЛ. Нещодавно там було встановлено новий дизель генератор, який забезпечить безперебійним електропостачанням медичних працівників та пацієнтів. На даний час ведеться прокладка нової тепломережі.