Робоча зустріч з учасниками ліквідації ЧАЕС

17.05.2019

17 травня голова районної ради Сергій Панов провів робочу зустріч з учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС на якій обговорили питання щодо невиплати пенсій відповідно до частини 3 ст. 59 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи» з урахуванням рішення Конституційного суду України від 25 квітня 2019 року №1-р(ІІ)/2019 та питання щодо нарахувань коефіцієнту приведення до стандартних умов показників газових лічильників.

Присутніми були голова райдержадміністрації Шаров В.А., начальник управління соціального захисту населення Богодухівської райдержадміністрації Жижирій Н.В., начальник Богодухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Моцик С.В., начальник відділу призначення та перерахунку пенсій Дубініна Т.І., начальник Богодухівської дільниці Дергачівської філії ПАТ «Харківгаз» Чернишов Ю.В., працівники райдержадміністрації, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та представники ради ветеранів.

В ході обговорення учасники отримали відповіді та роз’яснення на головні і додаткові питання, які виникли внаслідок дискусії. Всі зауваження та побажання громадян прийняті до відома.

☛ Структура ціни природного газу для населення з 01.06.2019