Реалізовано 5-ть міні-проектів обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

28.11.2017

28 листопада відбулися урочисті відкриття п’яти міні-проектів, реалізованих в рамках обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» на території Богодухівського району, за участі першого заступника голови Харківської обласної ради Коваленка В.М., голови Богодухівської районної ради Панова С.Ф., голови Богодухівської райдержадміністрації Шарова В.А. депутатів обласної ради Львової О.В. та Пушкаря М.Б., голови районної організації Партії БПП «Солідарність», депутата Богодухівської районної ради Скорика О.О.

Міні проекти реалізовані за кошти обласного бюджету (50%), місцевого бюджету(45%), ініціативних груп (5%).

Коротко про виконані роботи:

В рамках міні-проекту «Дітям – тепло, батькам – спокійно, а владі – пошана» проведений капітальний ремонт системи опалення початкової ланки Богодухівської загальноосвітньої школи № 2 на загальну суму 199506 грн.

В рамках міні-проекту «В комфорті жити – життю радіти» проведений капітальний ремонт водопровідної, каналізаційної мереж та внутрішніх туалетів Богодухівського ліцею № 3 на загальну суму 199024 грн.

В рамках міні-проекту «Сучасні умови для харчування – основа якісного навчання» проведений капітальний ремонт харчоблоку Богодухівської гімназії № 1. Також придбані і встановлені нові електрична плита, холодильник, морозильна камера, жаровочна шафа, зонт витяжний, стелажі для посуду. Загальна сума реалізації проекту - 199024 грн.

В рамках міні-проекту «Дружна громада – міцна держава» придбано та встановлено спортивний дитячий майданчик в м. Богодухові по вул. Загорулько на загальну суму 176112 грн.

В рамках міні проекту «Молоді все найкраще» було придбано та встановлено на території смт. Гути спортивний дитячий майданчик на загальну суму 155577 грн.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.