Районна влада приділяє значну увагу розвитку культури в Богодухівському районі

07.02.2018

Заклади культури відіграють важливу роль в організації змістовного дозвілля молоді, підлітків та дітей, пропаганді здорового способу життя, формуванні національної свідомості, збереженні і відродження звичаїв, традицій та обрядів українського народу, створення умов для самодіяльної художньої творчості, самореалізації жителів району.

06 лютого голова районної ради Сергій Панов разом з директором комунального закладу «Районний будинок культури» Наталією Церковною, завідувачем сектору культури районної державної адміністрації Аллою Волошко оглянув хід виконання поточних ремонтів приміщень гурткових кімнат та методичного центру, а також ознайомився з матеріально-технічною базою районного будинку культури, поспілкувався з працівниками, визначив проблеми та вислухав пропозиції щодо покращення забезпеченості закладів культури.

Також було оглянуто приміщення комунального закладу Богодухівської районної ради «Богодухівська централізована бібліотечна система».

Сергій Панов доручив керівникам комунальних закладів сформувати та надати до районної ради узагальнені пропозиції щодо першочергових потреб з метою поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів культури.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.