Районна рада вітає Наталію Церковну з присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник культури України»

08.03.2019

Богодухівська районна рада щиро вітає Наталію Церковну, директора комунального закладу Богодухівської районної ради «Районний будинок культури», з присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник культури України» (відповідно до указу Президента України №58/2019 від 06 березня 2019 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня»).

Ця нагорода – визнання заслуг і висока оцінка Вашого особистого внеску у розбудову культури та зокрема виховання молоді, у побудову молодої незалежної держави, у її становлення й розвиток, впровадження у практику усього прогресивного. Високий професіоналізм, принциповість, відданість справі, мудрість далекоглядного досвідченого керівника є запорукою успіху в усіх сферах Вашої багатогранної діяльності. Всі, хто займається українською культурою черпають силу у високій духовності й незгасній любові до України.

Бажаємо Вам подальшого динамічного розвитку, підвищення ділової репутації і вагомих досягнень у професійній діяльності.

Хай доля буде прихильною до Вас – дарує нові успіхи і здобутки, звершення і вдачі та творчу наснагу! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії для втілення у життя нових ідей, активної і продуктивної діяльності на нелегкій і відповідальній ниві, здійснення всіх планів і задумів на благо Україні!