Привітання заступника голови районної ради з нагоди Дня матері в Україні

10.05.2020

Щороку в другу неділю травня в Україні вшановують День матері!

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі неповторний образ – образ своєї мами, яка все розуміє, прощає, завжди пожаліє і буде любити незважаючи ні на що.

Завдяки матерям людство має майбутнє. Ви – початок всіх початків: життя, любові, весни. Віки і тисячоліття світової історії осяяні Вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки Вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Ви завжди різні – мудрі, терплячі і дбайливі, мужні та непереборні.

Дорогі наші матері! Вітаю Вас зі святом! Ви завжди були і залишаєтеся самовідданими, люблячими і готовими на все заради своїх дітей. Ви ніколи не скупі на ласку, доброту і ніжність. Ви більше всіх приймаєте до серця чужий біль, завжди готові прийти на допомогу, захистити весь світ від різних бід та смутку. Спасибі Вам за доброту, за мудрість і терпіння, за Вашу щоденну працю, за те, що служите для нас джерелом добра і милосердя.

Бажаю не знати труднощів, поразок та невдач, за будь-якої погоди та в будь-який день залишайтеся найкращими мамами з добрим серцем, наповненим великою любов’ю до своїх дітей та щирою гордістю за їх перемоги. Низько вклоняюсь Вам за терпіння, витримку і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Нехай всі матері України та їх діти будуть щасливими. Миру всім і злагоди!

Заступник голови районної ради                                                                    Роман Ярошенко