Привітання з нагоди 75-ї річниці завершення Другої світової війни

02.09.2020

02 вересня ми разом з усім світом відзначаємо 75-ту річницю завершення Другої світової війни. Ця війна – найбільша з катастроф, що ставалися на Землі, вона забрала колосальну кількість життів. Наша країна за 6 років Другої світової війни втратила більше людей, ніж Велика Британія, Канада, США та Франція разом. Біля 10 млн. українців загинули на фронті, під час окупації.

України зробила значний і тяжкий внесок у перемогу над нацизмом. Визнанням цього внеску стало приєднання нашої країни в 1945 році до числа країн-засновниць ООН.

У цей день ми згадуємо всіх, хто загинув у Другій світовій війні і ще раз наголошуємо: світ має зробити все для того, щоб подібне ніколи не повторилося. Живучі на мирній, сонячній Богодухівщині, маємо завжди пам’ятати про те, якою ціною наші прадіди заплатили за цю свободу.

Вітаючи з 75-ю річницею завершення Другої світової війни бажаю, щоб над нашими головами завжди було мирне небо, щоб наші діти зростали в процвітаючій країні, в безпеці й відчували впевненість у своєму майбутньому.

Заступник голови районної ради                                                                    Роман Ярошенко