Привітання з Днем народження Єгоровій-Луценко Тетяні Петрівні, голові Харківської обласної ради, президенту Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області

28.09.2023

Шановна Тетяно Петрівно!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження!

У цей надзвичайно тяжкий для України час від усієї душі бажаємо Вам і Вашій родині найскорішої ПЕРЕМОГИ над ворогом, міцного здоров'я та МИРУ!

Хай Вас завжди супроводжує щаслива зоря удачі,  у Вашому домі панують любов, злагода та добробут, кожен новий день буде сповнений успіхами, багатим на радісні звістки та приємні події. Бажаємо щастя, благополуччя та успіхів в усіх справах. Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і Вашій родині!

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах - підтримка однодумців, а у серці - добре і сонячно від людської вдячності!

Дякуємо Вам за вагомий особистий  внесок у розвиток народовладдя України, місцевих територіальних громад та дієву підтримку органів місцевого самоврядування на субрегіональному рівні!

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця на благо розвитку та процвітання Харківщини була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком!
З повагою, від імені депутатів і виконавчого апарату

Богодухівської районної ради,

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА