Привітання ювіляра

28.07.2020

28 липня святкує своє 80-річчя Бездітко Дмитро Іванович, який все своє життя проживає в с. Мерло.

На гостину для привітання шановного ювіляра завітали заступник голови районної ради Роман Ярошенко, гр. Володимир Шаров та колишній Кленівський сільський голова Олександр Ярошенко.

Багато гарних, теплих та душевних слів можна висловити в адресу іменинника, адже працьовитості, щирості та бажання творити добро, у Дмитра Івановича, завжди було вдосталь.

Розпочинав свою трудову діяльність, шановний ювіляр, на спирт заводі, далі працював на сільськогосподарських підприємствах свого рідного краю. Але головною справою життя стало доленосне рішення – створення кооперативу «Добробут», завдяки якому близько 75-ти домоволодінь в с. Мерло стали газифікованими.

Довелося чимало зусиль докласти до того, аби жителі села відчули всі переваги блакитного палива, й зрозуміли, що саме вони є творцями власного щастя. За духмяною чашкою чаю, Дмитро Іванович розповів гостям скільки труднощів та перепон довелося пройти задля реалізації даної цілі. Роботу по газифікаціє с. Мерла було розпочато в 2005 році і вже 14 жовтня 2006 року відбувся запуск блакитного палива в домоволодіннях, в якому також брав участь тодішній Кленівський сільський голова Олександр Ярошенко.

Але й не газофікація рідного села є найбільшим досягненням ювіляра, а міцна, любляча та велика родина. Дружина, діти, онуки – є найбільшим життєвим надбанням Дмитра Івановича. Вміння багаторічно плекати родинну любов – це й справді те, що можна вважати найбільшим подарунком небес.

Вручаючи імениннику квіти та подарунки, гості висловили щирі слова вітання, як свідчення справжньої поваги до людини з великої літери.