Привітання працівників культури

09.11.2018

Культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися, а збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги. Нашій громаді потрібна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному.

Сьогодні, 09 листопада, голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова та завідувач сектора культури Алла Волошко урочисто привітали працівників культури з професійним святом – «День працівників культури та майстрів народних мистецтв».

Сергій Панов в вітальній промові зауважив, що дана професія надзвичайно важлива для розвитку держави, для становлення нашої нації, для патріотичного виховання нашої молоді, тому районна рада завжди буде підтримувати та розвивати сферу культури.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Тож нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість натхнення і життєвих перемог.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.